Over ons

Waarom Halal Voedselbank

In Nederland leven ongeveer een miljoen mensen onder de armoedegrens. Deze mensen komen maandelijks niet rond en missen vaak de meest basale producten die wij allemaal voor lief nemen. Vanuit de Halal Voedselbank voorzien wij deze mensen wekelijks van een voedselpakket. Het voedselpakket bestaat o.a. uit beleg, zuivel, groenten, fruit en vleeswaar. Wat onze Halal Voedselbank bijzonder maakt is dat onze producten Halal zijn.

Hoe werk het?

Als je financieel moeilijk rondkomt dan kan je je aanmelden voor de Halal Voedselbank door het aanvraagformulier op de website volledig in te vullen en en de nodige bijlagen te versturen. Als wij de aanvraag positief hebben beoordeeld dan laten we je weten wanneer je kan beginnen met het ophalen van de voedselpakketten.

Wanneer en hoelaat

De voedselpakketten worden elke donderdag uitgedeeld tussen 15:00 uur en 17:00 uur.

Locatie

Halal voedselbank is gevestigd aan Radarstraat 1 te Den Haag. Alle mensen die zich aanmelden voor de Halal Voedselbank dienen de voedselpakketten op te halen bij de locatie.

Financiering

Halal Voedselbank wordt volledig gefinancierd door donaties. Wil je een bijdrage leveren? meld je dan aan en doneer voedselpakketten.

> Aanmelden